S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

TOVAR V AKCII

naša cena 5,10 EUR
skladom
naša cena 1,99 EUR
skladom
naša cena 3,40 EUR
skladom

 



Batátový krém s chilli

Batátový krém s chilli

  • Použité chilli
  • lyžice Orange Habanero chilli mash
  • Ingrediencie
  • cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice oleja
  • veľký batát
  • 2 stredné stredné mrkvy
  • cca 600 ml vývaru, alebo vody
  • soľ
  • 2 cm zázvoru
  • na ozdobu
  • zmes semienok
  • kyslá smotana
  • koriander
  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 20 min
  • Čas varenia 30 min

Postup

1 Najskôr si nachystajte všetky suroviny. Očistite si cibuľu a nakrájajte ju na drobno. Batát a mrkvu ošúpte a tiež nakrájajte na kocky. V hrnci si rozohrejte olej a na ňom osmažte cibuľu. Keď cibuľa začne chytať zlatú farbu, pridajte prelisovaný cesnak, ktorý len nechajte na panvici rozvoňať. Potom do hrnca pridajte batát a mrkvu nakrájanú na kocky. Všetko zalejte vývarom, pridajte soľ a polievku priveďte k varu. Varte pokiaľ nie je zelenina mäkká. Keď je zelenina uvarená, očistite si kúsok zázvoru a nakrájajte na menšie kúsky. Zázvor vložte do polievky a pridajte aj lyžicu Orange Habanero chilli mash-u. Všetko rozmixujte tyčovým mixérom do hladka a dochuťte podľa potreby soľou. Hotovú polievku servírujte s kyslou smotanou, so zmesou semienok a čerstvým koriandrom.

 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

MGRiYTJ