S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

TOVAR V AKCII

TOP PRODUKT

 



Papriková pomazánka

Je to veľmi jednoduchý a vynikajúci recept.

POTREBUJEME:

4 kg kápia

2 kg cibuľa

200 g paradajkový pretlak

1KL pálivej omáčky IGUANA

10 PL kryštálový  cukor

4 PL soľ

1 dcl ocot

3 dcl oleja

 

POSTUP:

 

1. Očistenú  na veľké kusy pokrájanú cibuľu vložíme do veľkého hrnca s olejom. Chvíľu popražíme, potom pridáme očistenú na veľké kusy pokrájanú kápiu, cukor, soľ,  pálivú omáčku IGUANA , pretlak a ocot a varíme úplne do mäkka cca 2 hodiny.

2. Po uvarení odstavíme zo sporáka a rozmixujeme ju úplne do hladká.   Pre dokonalosť Vám odporúčame pomazánku prepasírovať cez sitko a všetky zvyšky, ktoré sa nedajú poriadne rozmixovať, ostanú v sitku. Skúste ju  a vôbec sa nebojte dochutiť ju podľa vašich chutí, či už pridať pálivej omáčky, soľ alebo cukor.

 

Takto dokonale prepasírovanú  pomazánku sterilizujeme v malých pohároch.

 

Odporúčame  ju variť z dvojitej dávky.

Zvykne sa rýchlo zjesť.


 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Fenomenálna
Saša
11.02.2016 18:27
Odporúčam
Ivana
01.12.2015 14:21
bomba!!!
bomba
11.11.2015 20:13
omáčka
Frenky
06.10.2015 06:31
Pekné
Paťo
08.08.2015 15:52
ZTNjOGY1Y