S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

TOVAR V AKCII

naša cena 9,98 EUR
skladom
naša cena 11,98 EUR
skladom
naša cena 4,00 EUR
skladom

TOP PRODUKT

naša cena 14,95 EUR
skladom
naša cena 6,60 EUR
skladom
naša cena 29,95 EUR
skladom

 



Papriková pomazánka

Je to veľmi jednoduchý a vynikajúci recept.

POTREBUJEME:

4 kg kápia

2 kg cibuľa

200 g paradajkový pretlak

1KL pálivej omáčky IGUANA

10 PL kryštálový  cukor

4 PL soľ

1 dcl ocot

3 dcl oleja

 

POSTUP:

 

1. Očistenú  na veľké kusy pokrájanú cibuľu vložíme do veľkého hrnca s olejom. Chvíľu popražíme, potom pridáme očistenú na veľké kusy pokrájanú kápiu, cukor, soľ,  pálivú omáčku IGUANA , pretlak a ocot a varíme úplne do mäkka cca 2 hodiny.

2. Po uvarení odstavíme zo sporáka a rozmixujeme ju úplne do hladká.   Pre dokonalosť Vám odporúčame pomazánku prepasírovať cez sitko a všetky zvyšky, ktoré sa nedajú poriadne rozmixovať, ostanú v sitku. Skúste ju  a vôbec sa nebojte dochutiť ju podľa vašich chutí, či už pridať pálivej omáčky, soľ alebo cukor.

 

Takto dokonale prepasírovanú  pomazánku sterilizujeme v malých pohároch.

 

Odporúčame  ju variť z dvojitej dávky.

Zvykne sa rýchlo zjesť.


 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Fenomenálna
Saša
11.02.2016 18:27
Odporúčam
Ivana
01.12.2015 14:21
bomba!!!
bomba
11.11.2015 20:13
omáčka
Frenky
06.10.2015 06:31
Pekné
Paťo
08.08.2015 15:52
OTJmNjVh