S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Výrobca » the ChilliDoctor » Nakládané Jalapeño chilli papričky


        

Nakládané Jalapeño chilli papričky

 

skladom

Nakládané Jalapeño chilli papričky

novinka akcia doprava zdarma


Transparentná história cien
Číslo produktu: 242
Výrobca: the ChilliDoctor
Stupeň pálivosti: 7
Hmotnosť g: 454
Nákupom získate 5 bodov
naša cena:
5,10 EUR

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Stupeň pálivosti

Scovilleho stupnica SHU 10 000

Chrumkavé nakladané krájané kolieska Jalapeno papričiek v slanom náleve s vínnym octom sa skvele hodí na akejkoľvek jedla - od burgerov a pizze, mäsových a strukovinových jedál po nakladané syry či utopence. Alebo je jednoducho schrumkajte len tak na posedenie. Vďaka miernejšie pálivosti Jalapeno papričiek si túto lahôdku môžu bez obáv vychutnávať aj menej otrkaný chilli nadšenci.

Pre niekoho sú jalapeño so svojou miernejší priemernou pálivosti okolo 8,000 až 10,000 SHU vrcholom ostrosti, pre iných slabým odvarom. Jedno je ale isté, v kuchyni patrí k jednému z najobľúbenejších a najpoužívanejších druhov chilli. A to platí aj o chrumkavých nakladaných zelených Jalapeno papričkách krájaných na kolieska.

Pre zaujímavosť, v Mexiku sú výrazom Jalapeno označované tieto papričky iba v naloženom stave. Čerstvým zeleným plodom sa hovorí "chile gordo", čo v preklade znamená tučná paprika, alebo "cuaresmenos" podľa mexického sviatku, počas ktorého niektorí počas štyridsiatich dní vôbec neje mäso. Zelené sú Jalapeno nedozreté. Oproti zrelým červeným môžu byť o niečo viac pálivá.

V kuchyni majú široké a univerzálne využitie. Hodí sa do jedál mexickej kuchyne, na akékoľvek mäsové, zeleninové alebo strukovinové pokrmy, do rôznych omáčok alebo salsa. Výborné sú na pizzi, v burgery, na jednohubkách alebo v kombinácii s vajcami. Vďaka tomu, že sú naše zelená jalapeno naložená v slanom náleve s vínnym octom, budú tiež neprekonateľnú ingrediencií každých utopencov alebo nakladaných syrov.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NDhkOGZj