Úvod » Výrobca » Paprikáreň CHILLIS » Brown Bhutlah tekutý výťažok
Kompletné špecifikácie
Stupeň pálivosti
Scovilleho stupnica cca 2 000 000 SHU
Zloženie :
100% – ný tekutý výťažok z Chilli Brown Bhutlah spracovaný za studena.
- Krajina pôvodu – Kanárske ostrovy.
- Chuť ladená do ovocných a kvetinových tónov.
Upozornenie: veľmi silný koncentrát. Uchovajte mimo dosahu detí na tmavom a chladnom mieste.
Brown Bhutlah je považovaná za jednu z najštipľavejších paprík na svete. Niektorí ľudia tvrdia, že je výrazne štipľavejšia ako známa Carolina Reaper. Hovorí sa, že je na vrchole 2 000 000 SHU. Prvé rastliny Brown Bhutlah sa podarilo dopestovať už v roku 1967 na Kanárskych ostrovoch. Rovnako ako väčšina chilli svojho druhu, aj Brown Bhutlah má spočiatku chuť po ovocných a kvetinových tónoch, postupne však rýchlo otupí Váš jazyk a hrdlo. Okrem toho, že sa Brown Bhutlah pridáva v malých množstvách do polievok, omáčok, dusených jedál a salsy, je možné si jeho fantastickú chuť vychutnať výrobou a konzumáciou štipľavých omáčok. V prípade, že požijete väčšie množstvo tejto papričky, a nastane u Vás pálenie v žalúdku, tak pomáha plnotučné mlieko, tvaroh alebo jogurt.