Úvod » Pálivé omáčky » Bad to the bone
Kompletné špecifikácie
Bad to the Bone – 148 ml
Rock’n’Roll v tekutej forme. A ešte k tomu štipľavý!
Táto Scotch Bonnet omáčka je poctou legendárnemu albumu Georgea Thorogooda z roku 1982 – a presne tak aj chutí: drsne, poctivo a s poriadnym charakterom.
„One Scotch, one Bourbon, one Beer… and a Hot Sauce.“ – presne tak to má byť!
So štýlovým lebkovým dizajnom a chuťou plnou zeleniny, citrusov a čili, Bad to the Bone je omáčka, ktorú chceš mať pri každom grilovaní.
Zloženie:
Voda, Jalapeño chilli, ocot, chilli, mrkva, citrón, cibuľa, cesnak, soľ, konzervačné látky (sodná soľ kyseliny benzoovej, disiričitan sodný)
Výživové hodnoty (na 100 ml):
-
Energia: 20 kcal
-
Tuky: 0 g (z toho nasýtené: 0 g)
-
Sacharidy: 5 g (z toho cukry: 2 g)
-
Bielkoviny: 1 g
-
Soľ: 2 g
Upozornenie:
Pred použitím pretrepať. Po otvorení skladovať v chlade.
Pozor – pálivé (3/5). Nevhodné pre deti.
Základné info:
-
Chilli: Habanero, Jalapeño
-
Chuť: korenistá, zeleninová, jemne citrusová
-
Pôvod: USA (Louisiana)
-
Objem: 148 ml
-
Výrobca: Pepper-King e.K., Nemecko
Ideálna na:
Grilovanie, BBQ
Divina, hovädzie
Kuracie krídelká, svetlé mäso
Sendviče, burgre
Bad to the Bone je omáčka pre milovníkov rocku, mäsa a poriadnej dávky štýlu.
Drsná, výrazná, a poriadne chuťovo naložená.