S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

TOVAR V AKCII

naša cena 3,10 EUR
skladom
naša cena 2,50 EUR
skladom
naša cena 1,99 EUR
skladom

 



Papriková pomazánka

Je to veľmi jednoduchý a vynikajúci recept.

POTREBUJEME:

4 kg kápia

2 kg cibuľa

200 g paradajkový pretlak

1KL pálivej omáčky IGUANA

10 PL kryštálový  cukor

4 PL soľ

1 dcl ocot

3 dcl oleja

 

POSTUP:

 

1. Očistenú  na veľké kusy pokrájanú cibuľu vložíme do veľkého hrnca s olejom. Chvíľu popražíme, potom pridáme očistenú na veľké kusy pokrájanú kápiu, cukor, soľ,  pálivú omáčku IGUANA , pretlak a ocot a varíme úplne do mäkka cca 2 hodiny.

2. Po uvarení odstavíme zo sporáka a rozmixujeme ju úplne do hladká.   Pre dokonalosť Vám odporúčame pomazánku prepasírovať cez sitko a všetky zvyšky, ktoré sa nedajú poriadne rozmixovať, ostanú v sitku. Skúste ju  a vôbec sa nebojte dochutiť ju podľa vašich chutí, či už pridať pálivej omáčky, soľ alebo cukor.

 

Takto dokonale prepasírovanú  pomazánku sterilizujeme v malých pohároch.

 

Odporúčame  ju variť z dvojitej dávky.

Zvykne sa rýchlo zjesť.


 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Saša

11.02.2016 18:27

Fenomenálna

Naozaj je chutná. Už som ju robila dva krát . Ďakujem.

ODPOVEDAŤ

Ivana

01.12.2015 14:21

Odporúčam

Odporúčam aj ja, Je vynikujúca.

ODPOVEDAŤ

bomba

11.11.2015 20:13

bomba!!!

Tak skúsili sme podla Vášho receptu. Je to bomba dávame si to ku všetkému, takže sa to rýchlo míňa. Nabudúce toho budeme musieť uvariť viac.

ODPOVEDAŤ

Frenky

06.10.2015 06:31

omáčka

Skúsili sme podľa Vášho receptu. Nesklamal. Výborná omáčka.!!!!!

ODPOVEDAŤ

Paťo

08.08.2015 15:52

Pekné

Vypadá to vinikajúce, pekná farba dúfam že aj tak chutí.

ODPOVEDAŤ

MTBiZTc2Yj