Stupnica pálivosti

v našom obchode

 

Scovilleho stupnica

SHU

 

 


NOVINKY

arr3NOVINKA - SCOVILLA´SMáme tú česť Vám predstaviť Scovilla´s. Prajeme Vám mnoho pálivých zážitkov pri konzumácií... arr3NOVÉ PALIVÉ POKLADYLimitovaná novinka Mad Dog 357 Hot Sauce 25th Anniversary GOLDEN Edition... arr3Naskladnený tovarDnes naskladnený chýbajúci tovar Blair's Death Mini 4 Pack, Marie Sharp's Smokin Marie Mad Dog ... arr3NOVINKA- PSYCHO JUICEMáme tú česť Vám predstaviť PSYCHO JUICE. Prajeme Vám mnoho pálivých zážitkov pri konzumácií PSYCHO...

TOVAR V AKCII

naša cena 8,90 EUR
skladom
naša cena 4,00 EUR
skladom
naša cena 9,98 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 29,95 EUR
skladom

 



Papriková pomazánka

Je to veľmi jednoduchý a vynikajúci recept.

POTREBUJEME:

4 kg kápia

2 kg cibuľa

200 g paradajkový pretlak

1KL pálivej omáčky IGUANA

10 PL kryštálový  cukor

4 PL soľ

1 dcl ocot

3 dcl oleja

 

POSTUP:

 

1. Očistenú  na veľké kusy pokrájanú cibuľu vložíme do veľkého hrnca s olejom. Chvíľu popražíme, potom pridáme očistenú na veľké kusy pokrájanú kápiu, cukor, soľ,  pálivú omáčku IGUANA , pretlak a ocot a varíme úplne do mäkka cca 2 hodiny.

2. Po uvarení odstavíme zo sporáka a rozmixujeme ju úplne do hladká.   Pre dokonalosť Vám odporúčame pomazánku prepasírovať cez sitko a všetky zvyšky, ktoré sa nedajú poriadne rozmixovať, ostanú v sitku. Skúste ju  a vôbec sa nebojte dochutiť ju podľa vašich chutí, či už pridať pálivej omáčky, soľ alebo cukor.

 

Takto dokonale prepasírovanú  pomazánku sterilizujeme v malých pohároch.

 

Odporúčame  ju variť z dvojitej dávky.

Zvykne sa rýchlo zjesť.


 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Fenomenálna Saša 11.02.2016 18:27
Odporúčam Ivana 01.12.2015 14:21
bomba!!! bomba 11.11.2015 20:13
omáčka Frenky 06.10.2015 06:31
Pekné Paťo 08.08.2015 15:52
MGE0YjU1OG