Stupnica pálivosti

v našom obchode

 

Scovilleho stupnica

SHU

 

 


NOVINKY

arr3Pozor!!! 4.8.- 13.8.2017 - obchod zatvorený!!!!Z dôvodu plánovanej dovolenky všetky objednávky od 4.8.2017 do -13.8.2017 budú vyexpedované dňa... arr3NOVINKA - SCOVILLA´SMáme tú česť Vám predstaviť Scovilla´s. Prajeme Vám mnoho pálivých zážitkov pri konzumácií... arr3NOVÉ PALIVÉ POKLADYLimitovaná novinka Mad Dog 357 Hot Sauce 25th Anniversary GOLDEN Edition... arr3Naskladnený tovarDnes naskladnený chýbajúci tovar Blair's Death Mini 4 Pack, Marie Sharp's Smokin Marie Mad Dog ... arr3NOVINKA- PSYCHO JUICEMáme tú česť Vám predstaviť PSYCHO JUICE. Prajeme Vám mnoho pálivých zážitkov pri konzumácií PSYCHO...

TOVAR V AKCII

naša cena 9,98 EUR
skladom
naša cena 9,80 EUR
skladom
naša cena 4,00 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 27,95 EUR
skladom

 



Gulášová polievka

ČO POTREBUJEME:

10 porcií

2 ks cibuľa

1 PL masti

300 g hovädzie mäso

300 g bravčové mäso

3 ks zemiaky na zahustenie

3 ks zemiaky na kocky

2 strúčiky cesnaku

1 ks mrkva

1 ks petržlen

5 ks paradajka

2 ks paprika

rasca, soľ

1 KL čierne mleté korenie

1 PL mletá sladká paprika

kvapka pálivej omáčky (Mad dog 357)

POSTUP:

1. Očistenú cibuľu pokrájame a speníme na masti spolu s drvenou rascou. Potom pridáme nakrájané hovädzie mäso miešame a po 20 minútach pridáme bravčové mäso, čierne mleté korenie, mletú sladkú papriku, soľ a premiešame.

Podusíme a pridáme petržlen, celé zemiaky (na zahustenie ) a zalejeme studenou vodou. Prikryjeme pokrievkou a počas varenia občas premiešame. ( Studenú vodu už nedolievame, ak tak iba prevarenú teplú.)

2. Približne  po 10 minútach varenia pridáme k mäsu petržlen. O trošku neskôr pridáme mrkvu, olúpané paradajky, papriku a ďalej varíme.

3. Tesne pred dovarením pridáme strúčiky prelisovaného cesnaku, na kocky pokrájané zemiaky.

4. Podľa chuti guláš ochutiť kvapkou pálivej omáčky Mad Dod 357.

Ak sú už zemiaky mäkké, máte vynikajúci guláš hotový.

 

Prajeme dobrú chuť.

 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

..... Kili 09.09.2015 21:00

 

ZmVmN