Stupnica pálivosti

v našom obchode

 

Scovilleho stupnica

SHU

 

 


NOVINKY

arr3NOVINKA - SCOVILLA´SMáme tú česť Vám predstaviť Scovilla´s. Prajeme Vám mnoho pálivých zážitkov pri konzumácií... arr3NOVÉ PALIVÉ POKLADYLimitovaná novinka Mad Dog 357 Hot Sauce 25th Anniversary GOLDEN Edition... arr3Naskladnený tovarDnes naskladnený chýbajúci tovar Blair's Death Mini 4 Pack, Marie Sharp's Smokin Marie Mad Dog ... arr3NOVINKA- PSYCHO JUICEMáme tú česť Vám predstaviť PSYCHO JUICE. Prajeme Vám mnoho pálivých zážitkov pri konzumácií PSYCHO...

TOVAR V AKCII

naša cena 8,90 EUR
skladom
naša cena 4,00 EUR
skladom
naša cena 9,98 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 29,95 EUR
skladom

 



Pikantné rebierka

 

Potrebujeme:

2 kg bravčové rebierka ( mäsité )

Moridlo:

2 KL - soľ

3 strúčiky cesnaku

celé čierne korenie

1 bobkový list

Marináda:

2 KL - soľ

2 PL - kečup

2 PL - sójová omáčka

2 PL - olej

2 PL - med

1 PL - slivkový lekvár

1 KL - Blair´s Muerta  Death Hot sauce

5 strúčikov cesnaku

1. Bravčové rebierka nakrájame, dáme do hrnca s moridlom pomaly variť. Uvaríme ich len do polomäkka. 

2. Rebierka vyberieme z vody na plech, potrieme pripravenou marinádou. Marinádu pripravíme z uvedených surovín. Takto pripravené rebierka dáme do chladničky aspoň na dve hodiny ale môžu byť aj dva dni. Rebierka grilujeme vonku na drevenom uhlí, počas grilovania ich môžte pokvapkať čiernym pivom ( dajú sa piecť aj doma v rúre na plechu ). Vtedy ich len uložíme na plech, nepodlievame ani nezakrývame len upečiem do chrumkava.

Takto predvarené rebierka sa rýchlo upečú, z vnútra sú šťavnaté a zvon chrumkavé.

Prajeme dobrú chuť!!!!

 

http://varecha.pravda.sk/recepty/pikantne-rebierka/58623-recept.html


http://dobruchut.azet.sk/recept/47058/pikantne-rebierka/

Smile

 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

N2I5ZmZkYz